Сьогодні відбулася урочиста презентація заводу кальцинованої соди компанії Rohit Surfactants Private Limited (RSPL Ltd.) в Дварка, Індія. Церемонія була проведена за участю уряду Індії пана Віджай Рупані, Тінку Чхабра COO – RSPL Soda Ash Business, Рахул Гьянчандані Joint Managing Director RSPL Ltd., Теджена Малхотра President- Soda Ash Project RSPL Ltd., Дінеш Пішурленкар President – Asia, Worley. Представники RSPL Ltd. і Worley подякували НІОХІМ за чудово виконану роботу.

Пан Рахул Гьянчандані зазначив, що базовий проект, що був виконаний НІОХІМ, є фундаментом содового заводу і однією з тих складових, які дозволили успішно втілити проект в реальність. Пан Теджена Малхотра підкреслив, що передові рішення, що впроваджені в цьому проекті НІОХІМом, дозволили працювати заводу з високою енергоефективністю, прекрасними показниками по якості кальцинованої соди.

Реалізація даного проекту стала можливою завдяки напруженій злагодженій праці сотень фахівців з інтернаціональної команди, і ми пишаємось, що стали частиною цього колективу.

Вітаємо наших колег з RSPL Ltd. c пуском найсучаснішого заводу кальцинованої соди!